Sovellusasiantuntija

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana

SOVELLUSASIANTUNTIJAN TOIMI

Sovellusasiantuntijan tehtäviin kuuluvat potilastietojärjestelmän tuki-, valvonta-, koulutus- ja ylläpitotehtävät, erilaisiin raportointeihin liittyvät työt sekä kehittämiseen liittyvät projektitehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Terveydenhuoltoalan tuntemus ja kokemus potilastietojärjestelmistä luetaan eduksi. Odotamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, kehittävää työotetta ja kykyä projektityöhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Sovellusasiantuntija tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Seinäjoen kaupungin tietohallinnon, sairaanhoitopiirin ja maakunnan muiden toimijoiden kanssa.

Toimi alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukset ma 10.2.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta (työavain 273290). Hakemukseen tulee liittää keskeiset opinto- ja työtodistukset pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Lisätietoja toimesta antaa johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.