Sosiaalityöntekijän toimi

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana pe 4.1.2019 klo 15 mennessä

1 Sosiaalityöntekijän toimi, kaupunginsairaala

 

Seinäjoen kaupunginsairaalassa on 139 sairaansijaa. Sairaalassa on 4 osastoa (kuntoutusosasto, akuuttiosasto, jatkohoito-osasto ja psykogeriatrinen osasto) ja kotisairaala. Sairaala tekee tiivistä yhteistyötä ikäihmisten palvelujen kanssa, pyrkien turvaamaan osaltaan ikäihmisten laadukasta kotona-asumista. Hoitojaksot sairaalassa ovat lyhyitä (4 – 14 vrk) ja perustuvat lääketieteellisiin tarpeisiin ja kuntoutustarpeeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kehittämismyönteisyyttä sekä hyvää organisointikykyä. Työtä tehdään yhdessä niin potilaiden kuin heidän omaistensa kanssa sekä osana moniammatillista työyhteisöä. Aikaisempi kokemus ikääntyneiden parissa tehtävästä sosiaalityöstä tai sairaalasosiaalityöstä katsotaan eduksi.

Työ alkaa 4.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat
sairaalan ylilääkäri Pauliina Pippola, p. 044 425 5840, pauliina.pippola@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi 

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 207813. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluettelo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.