Sosiaalipalveluiden suunnittelija/asiantuntija

Tulevaisuuden sosiaali-ja terveyskeskus -hankkeessa on avoinna

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan/asiantuntijan määräaikainen toimi ajalle 1.3.2022-31.12.2023

Toimialueena on koko Etelä-Pohjanmaa. Aloitusajankohdasta voidaan neuvotella.

Tehtävä sijoittuu sosiaalihuollon kansalliseen kehittämisohjelmaan ja toiminnallisten muutosten kokonaisuuteen osaksi Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -valtionavustushanketta.

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan/asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa Etelä-Pohjanmaa tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palvelujen uudistamiseen tähtäävää kokonaisuutta yhteistyössä hankkeen kehittäjien ja alueen muiden valtionavustushankkeiden toimijoiden kanssa. Työ tehdään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kuntien henkilöstön, hyvinvointialueen valmistelun sekä muiden sidosryhmien kanssa; ml. järjestötoimijat ja kokemusasiantuntijat.

Hakijalta edellytetään ylempää sosiaalialan korkeakoulututkintoa, sote- ja kunta-alan tuntemusta, kokemusta itsenäisestä projektityöskentelystä peruspalveluiden kehittämisessä sekä kehittämisinnostusta, yhteistyökykytaitoja ja innovatiivisuutta. Hyvät tietotekniset ja kirjalliset taidot ja kyky etäfasilitointiin ovat eduksi tehtävää toteutettaessa.
Palkkaus STM:n myöntämän valtionavustuksen ja ohjeiden puitteissa.

Hakemukset kuntarekryn kautta ke 23.2.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja: Hankejohtaja Tytti Luoto tytti.luoto@seinajoki.fi 050 591 1741

https://www.epsoteuudistus.fi/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.