Sairaanhoitajia

Seinäjoen terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi ma 4.3.2019 klo 15.00 mennessä

Kaksi sairaanhoitajan toimea, alkusijoituspaikkana kaupunginsairaalan kuntoutusosasto Y1

Kaupunginsairaalan kuntoutusosasto (osasto Y1) toimii Y-talossa. Osastolla on 36 sairaansijaa. Kuntoutusosastolla annetaan laajaa sairaanhoidollista osaamista vaativia palveluja ja monimuotoista kuntoutusta moniammatillisen työryhmän toimesta.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta ko. osaston toiminnan luonteen mukaisesta hoitotyöstä. Lisäksi hakijoilta edellytetään lääkehoidon osaamista (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilön osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassa painotetaan hakijan sopivuutta tehtävän hoitamiseen.

Sairaanhoitajan työ osastolla on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Hakijalla tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuus. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Seinäjoen kaupunginsairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat:
pe 22.2.19 asti apulaisosastonhoitaja Maria Puumala, p. 044 418 1887, maria.puumala@seinajoki.fi
ma 25.2.19 alkaen osastonhoitaja Raija Viitamäki, p. 044 425 5503, raija.viitamaki@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 216679).

Sähköiseen hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Kirjallinen hakemus liitteineen (ansioluettelo/ nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus / hallinto, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Seinäjoella 13.2.2019

johtava ylilääkäri

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.