Sairaanhoitajan toimi, kaupunginsairaala, osasto M4

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana to 26.9.2019 klo 15 mennessä

Sairaanhoitajan toimi, alkusijoituspaikkana kaupunginsairaalan osasto M4

Kaupunginsairaalan osasto M4 on psykogeriatrinen osasto, jossa hoidetaan pääasiassa käytösoireisia muistihäiriöpotilaita. Osastolla on 27 sairaansijaa ja osasto jakautuu kahteen toiminnalliseen soluun: 12-paikkaiseen A-soluun ja 15-paikkaiseen B-soluun. Hoitajat toimivat molemmissa soluissa.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen sairaanhoitajan laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työ-kokemusta osaston toiminnan luonteen mukaisesta hoitotyöstä. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena. Kaupunginsairaala on savuton sairaala.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat:
osastonhoitaja Sanna Yli-Kortesniemi, p. 415 6630, 044 425 5523, sanna.yli-kortesniemi@seinajoki.fi tai hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 425 8075, 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 250019). Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Seinäjoella 9.9.2019

Johtava ylilääkäri

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.