Puheterapeutti

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana

Puheterapeutin toimi

Terveyskeskuksessa on neljä puheterapeutin tointa. Työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Toimenkuva sisältää jonkin verran myös kaupunginsairaalan aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Työ alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.
Valitun on ennen toimeen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:
Avohoidon ylilääkäri Leena Mäkirintala p. 044 754 1669
Vastaava puheterapeutti Aino Kokkonen p. 06 425 5656

Hakemukset pe 15.3.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.
Toimea voi hakea myös Kuntarekry –sivuston kautta (hakuavain 217480). Asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko enintään 1Mt.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.