Psykologin toimen sijaisuus

Seinäjoen terveyskeskuksessa psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana

Psykologin toimen sijaisuus 5.8.2019 – 16.4.2020

Tehtävän alkusijoituspaikka on 7-12 –vuotiaiden lasten psykologi- ja perheneuvontapalveluissa. Työ on haasteellista ja monimuotoista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä lasten ja heidän perheidensä parissa. Psykologi toimii kouluterveydenhuollon eri toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan sekä koulupsykologisen työn kokemusta sekä aktiivista otetta ja innostusta työn kehittämiseen.

Tehtävään pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p 06 416 2068, 040 868 5923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Hakemukset liitteineen ma 10.6.2019 klo 15:00 mennessä: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Toimea voi hakea myös Kuntarekry-sivuston kautta (hakuavain 237162). Asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.