Psykologin toimi (lasten palvelut, 0-6v.)

Seinäjoen terveyskeskuksessa / psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana:

Psykologin toimi (lasten palvelut)

Tehtävän alkusijoituspaikka on 0–6-vuotiaiden lasten palveluissa. Työ on monimuotoista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä äitiysneuvolan asiakkaiden sekä neuvolaikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa. Psykologi toimii itsenäisesti, mutta myös osana moniammatillista tiimiä. Toivomme hakijalta kiinnostusta ja kehittämisintoa neuvola- tai varhaiskasvatuksen psykologin työalueeseen sekä kasvatus- ja perheneuvontaan.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Toimi täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus liitteineen 31.12.2019 klo 15.00 mennessä joko KuntaRekryn kautta (työavain 265763) tai postitse osoitteeseen: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p. 040 868 5923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.