Psykologin sijaisuus (nuorten palvelut)

Seinäjoen terveyskeskuksessa/ psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana psykologin sijaisuus ajalle 1.2.2020 – 16.8.2020 nuorten tiimissä. Työ suuntautuu koulutuskeskus SEDU:n opiskelijoiden avoterveydenhuollon mielenterveystyöhön. Psykologi toimii koulu- ja opiskeluterveydenhuollon eri toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Odotamme aktiivista ja joustavaa työotetta, kykyä toimia itsenäisesti ja osana tiimia sekä innokkuutta työmuotojen kehittämiseen.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus liitteineen 31.12.2019 klo 15.00 mennessä joko KuntaRekryn kautta (työavain 265810) tai postitse osoitteeseen: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p. 040 868 5923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.