Psykologi

Seinäjoen terveyskeskuksessa psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana

Psykologin toimen sijaisuus (lasten palvelut) 1.3.2019 – 31.1.2020

Tehtävän alkusijoituspaikkana on 0-6 –vuotiaiden lasten palveluissa. Työ on haasteellista ja monimuotoista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä äitiysneuvolan asiakkaiden sekä neuvolaikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa. Psykologi toimii itsenäisesti mutta myös osana moniammatillista tiimiä. Työhön kuuluu liikkumista eri toimipisteissä. Odotamme aktiivista ja joustavaa työotetta, kykyä toimia itsenäisesti ja osana tiimiä sekä innokkuutta työmuotojen kehittämiseen.

Tehtävään pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p 06 416 2068, 040 868 5923, sirkka.i.autio@
seinajoki.fi 

Hakemukset liitteineen pe 15.2.2019 klo 15:00 mennessä: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Toimea voi hakea myös Kuntarekry- sivuston kautta (hakuavain 214942). Asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.