Psykologi (lasten palvelut, 7-12v.)

Seinäjoen terveyskeskuksessa/ psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana psykologin toimi (lasten palvelut).

Tehtävän alkusijoituspaikka on 7-12 –vuotiaiden lasten palveluissa. Työ on monipuolista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä lasten ja heidän perheidensä parissa. Psykologi toimii kouluterveydenhuollon eri toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan sekä koulupsykologisen työn kokemusta sekä aktiivista otetta ja innostusta työn kehittämiseen.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Toimi täytetään 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.
Palkkaus KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus liitteineen 31.12.2019 klo 15.00 mennessä joko KuntaRekryn kautta (työavain 265795) tai postitse osoitteeseen: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p. 040 868 5923, sirkka.i.autio@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.