Projektityöntekijä (Kansalaisopisto)

Etsimme sinua projektityöntekijän määräaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoen Kansalaisopiston Tammi-kahvilaan.

Projektityöntekijänä toimit kansalaisopiston lounaskahvilassa ja vastaat lounaskahvilan työn organisoinnista ja toteutumisesta sekä tarvittaessa uusien valmentautujien perehdyttämisestä ja ohjaamisesta. Työtehtäviisi kuuluu lounaskahvilan toiminnasta vastaaminen yhteistyössä muiden työntekijöiden sekä valmentautujien kanssa, kuten lounaslistojen suunnittelu, raaka-ainetilaukset, lounasruokien ja kahvilan myyntituotteiden valmistaminen ja myyminen sekä päivittäiset astiahuollon ja puhtaanapidon tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen keittiöalan tutkinto tai muuten hankittu osaaminen. Eduksi katsomme kokemuksen ohjaustyöstä tai valmentamisesta. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja, paineensietokykyä sekä innostavaa ja vastuullista työotetta. Arvostamme myös kykyä suunnitelmalliseen, osallistavaan ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Osaaminen ja kiinnostus lounastarjoilun ja kahvilatoiminnan kehittämiseen luetaan eduksi.

Kansalaisopiston projektityöntekijän työntehtävä on osa Työllistämöä. Työllistämö on Opetushallituksen rahoittama nopea vaikutteisiin työllistämistoimiin tähtäävä toimintamalli. Työllistämö sisältää yksilö-, ryhmä- ja työvalmennusta, jonka tavoitteena on tukea asiakkaiden osallisuutta ja työelämävalmiuksia sekä työelämään siirtymistä. Valmentautuminen, oppiminen ja kuntoutuminen tapahtuvat toiminnallisin ja luovin keinoin sekä työtä tekemällä. Tavoitteena on osallistujan voimaannuttaminen, osaamisen kehittäminen, tulevaisuususkon luominen ja koulutuksen ja/tai työllistymisen väylän löytäminen.

Projektityöntekijän määräaikaisuus ajalle 10.1.-30.6.2022

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Seinäjoen kansalaisopiston projektityöntekijänä. Kysele rohkeasti lisää!

Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tule mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme. Meillä on tilaa innostua!

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 2.1.2022 klo 23.59 mennessä.
Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.