Projektikoordinaattori, Healthy Kids of Seinäjoki

Seinäjoen kaupunki hakee projektikoordinaattoria Healthy Kids of Seinäjoki (HKS) -kehitysalustahankkeeseen ajalle 15.8.2019 – 30.4.2021.

HKS on Seinäjoella kehitetty toimintamalli lasten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Hankkeen kolme osatoteuttajaa ovat Into Seinäjoki Oy, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen AMK (EAKR-rahoitus).

Tehtäväsi on varmistaa kehitysalustan vahvistuminen fyysisenä, toiminnallisena ja digitaalisena kehitysympäristönä yrityksille, tutkimus- ja kehittämistoiminnalle, ammattilaisille sekä palvelujen käyttäjille ja hanketoteuttajien kanssa yhdessä kehitysalustan mallintaminen. Tehtäväsi on myös kehittää monialaisesti ja innovatiivisesti HKS-brändiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
Edellytämme sinulta väestötason hyvinvoinnin edistämisen osaamista, vankkaa kykyä soveltaa osaamistasi erilaisiin toimintaympäristöihin, hanketyön kokemusta ja näyttöä laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta. Edellytämme myös osallistavan viestinnän osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kuntapalvelujen tuntemus sekä kokemus digitaalisista ratkaisuista.

Tutustu toimintamalliin: http://www.healthykidsofseinajoki.fi

Hakemukset 17.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.
liitteet CV /ansioluettelo
Seinäjoki on savuton työpaikka.
www.seinajoki.fi

Lisätiedot: Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Ulla Frantti-Malinen, p. 050 566 2738, ulla.frantti-malinen@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.