Palveluohjaaja, MONI-info

Seinäjoen kaupunki hakee elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalle maahanmuuttajien ohjaus-ja neuvontapiste Moni-infoon vakituiseen toimeen palveluohjaajaa.

Seinäjoella haluamme tukea kansainvälisten asukkaiden asettumista, omaehtoista kotoutumista ja osallisuutta sekä lisätä organisaatiomme kykyä palvella kansainvälisiä asiakkaita monikielisesti.

MONI-infossa maahanmuuttaja saa tietoa ja neuvoja eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa.

Tässä työssä työskentelet ensisijaisesti maahan muuttaneiden kanssa. Työssäsi ohjaat ja neuvot kansainvälisiä asukkaita oikeiden palvelujen piiriin ja teet alkukartoituksia. Työnkuva koostuu monipuolisesti neuvontatehtävistä. Asiakaspalvelun ja asiakkaan ohjauksen lisäksi työ sisältää yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa sekä uusien toimintatapojen innovointia ja kokeilua. Tarkoituksena on edistää maahanmuuttajien kotoutumista Seinäjoelle.

Sinulla on
– soveltuva tutkinto,
– aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä,
– sujuva suomi ja englanti, muu kielitaito luetaan eduksi.
Erityisesti painotamme kokemusta asiakastyön kentältä sekä kielitaitoa.

Toimi on uusi ja vakituinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ihmisläheisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä kaupungissa. Tehtävä edellyttää joustavuutta sekä vuorovaikutuskykyä, satunnaista liikkumista kaupunkialueella sekä ajoittaista iltatyötä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää Seinäjoella paikan päällä työskentelyä, osittainen etätyö on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukset 9.12.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Haastattelut pidetään 15.12. Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan haastattelussa.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.