Palveluneuvoja

Terveyskeskuksessa on haettavana pe 6.3.20 klo 15 mennessä palveluneuvojan toimi

Seinäjoen terveyskeskuksessa on 4 sairaalaosastoa (kuntoutus-, akuutti-, jatkohoito- ja psykogeriatrinen osasto) ja kotisairaala. Sairaala tekee tiivistä yhteistyötä ikäihmisten palveluiden kanssa pyrkien turvaamaan osaltaan ikäihmisten laadukasta kotona asumista. Hoitojaksot sairaalassa ovat lyhyitä (4 – 14 vrk) ja perustuvat lääketieteellisiin tarpeisiin ja kuntoutustarpeeseen.

Palveluneuvojan keskeinen tehtävä on palveluneuvonta ja -ohjaus: palvelutarpeen arvioinnista vastaaminen, sosiaaliohjaus, sosiaalinen kuntoutus sekä niiden dokumentointi.
Lisäksi työssä on olennaista kartoittaa potilaan arjen toimintakyvyn rajoitukset ja voimavarat, käytössä olevat palvelut, asuinympäristö ja sosiaalinen tilanne sekä etuudet.

Työtehtävät painottuvat sairaalahoidon aikana ilmenneisiin tarpeisiin, mutta työhön tulee sisältymään työskentelyä myös lääkärin vastaanotolla vastaavissa tehtävissä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on geronomin (AMK) tai sosionomin (AMK) tutkinto ja laillistus. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta tehtävän hoitamiseen.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä ja asiakkaan voimavaroja tukevaa työskentelyä. Odotamme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kiinnostusta ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antaa hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 279771. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.