Osastonhoitajan virka, akuuttiosasto

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ti 15.10.2020 klo 15 mennessä

Osastonhoitajan virka, alkusijoituspaikkana kaupunginsairaalan akuuttiosasto (osasto Y2)

Viran vastaanotto 1.1.2020 alkaen.

Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen hallinnon koulutus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan koulutus.

Lisäksi hakijalta edellytetään kokemusta esimiestyöstä ja vastaavien tehtävien hoitamisesta. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa hoitotyön johtaja Marita Kojola, p.044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 252505. Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.