Osastonhoitaja Koivukaareen

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa, ikäihmisten palvelukeskuksessa, on haettavana osastonhoitajan virka. Viran alkusijoituspaikkana on Koivukaaren palvelukeskuksen palveluasunnot Peräseinäjoen alueella.

Koivukaaren palveluasunnot muodostuvat kolmesta eri yksiköstä, Niittylä, Viisikko ja Lehtola. Tehostetun palveluasumisen paikkoja Koivukaaren palveluasunnoilla on yhteensä 23, lisäksi vuorohoitopaikkoja on 4. Yhteistyö omaisten kanssa on oleellinen osa työtä. Työntekijöitä palveluasunnoilla on yhteensä 19.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta työntekijää. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi kokemusta esimiestyöstä ja lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen suullista taitoa.
Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillisuus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja hallinnon lisäkoulutus tai aikaisemmin hyväksytty osastonhoitajan koulutus.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Palkkaus KVTES:n mukaisesti. Koeaika 4 kk. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haku kuntarekry.fi (työavain 202157).
Haku päättyy 18.11.2018.

Täältä näet kaikki Seinäjoen kaupungin avoimet työpaikat

Lisätiedot: palvelukeskusjohtaja Pirkko Kontturi, p. 050 3418594

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.