Osastonhoitajan viransijaisuus

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ti 23.4.19 klo 15 mennessä

Osastonhoitajan viransijaisuus, akuuttiosasto Y2

Pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen hallinnon koulutus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan koulutus.
Hakijalta edellytetään kokemusta esimiestyöstä sekä kykyä hallita ja ohjata nopeasti muuttuvia tilanteita ja resurssitarpeita.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Viransijaisuus on ajalle 1.5.2019 – 31.12.2019

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Viransijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja osastonhoitajan viransijaisuudesta antaa 16.4.19 saakka
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 06 425 8075, 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Viransijaisuutta haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 227009. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Tarvittaessa viransijaisuutta voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluettelo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.