Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa

Oikomishoidon erikoishammaslääkäriä

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme ortodontian erikoishammaslääkäriä vakituiseen virkaan. Virka on uusi. Erikoishammaslääkäri on oikomistiimin jäsen yhdessä oikomishoidon ylihammaslääkärin, apuoikojien, suuhygienistin ja hammashoitajien kanssa. Tällä hetkellä tiimiin kuuluu myös erikoistuva hammaslääkäri. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, erikoishammaslääkärin oikeudet oikomishoidossa sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: oikomishoidon ylihammaslääkäri Kirsti Käenmäki, p. 044 425 5414, kirsti.kaenmaki@seinajoki.fi tai johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 06 425 5400, 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää Kuntarekryn nettisivuilla (työavain 267261) 17.1.2020 klo 15.00 mennessä.

Paperinen hakemus, johon liitetään CV tai ansioluettelo, pyydetään toimittamaan 17.1.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa