Maahanmuuttotyön koordinaattori, MONI-info

Seinäjoen kaupunki hakee vakituiseen virkaan maahanmuuttotyön koordinaattoria.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalle perustetaan maahanmuuttotyön koordinaattorin virkasuhde koko kaupungin kattavan koordinaation tehostamiseksi ja kehittämistoimien eteenpäinviemiseksi. Vieraskielisten asukkaiden määrien kasvu ja lisääntyneet palvelutarpeet edellyttävät kaupungilta pitkäjänteistä palvelujen kehittämistä ja osaamisen vahvistamista. Seinäjoella haluamme tukea kansainvälisten asukkaiden asettumista, omaehtoista kotoutumista ja osallisuutta sekä lisätä organisaatiomme kykyä palvella kansainvälisiä asiakkaita monikielisesti.

MONI-infossa maahanmuuttaja saa tietoa ja neuvoja eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa.

Työssäsi vastaat maahanmuuttajien ohjauksesta ja neuvonnasta sekä verkostoyhteistyön koordinoinnista ja kehittämisestä, kehität maahanmuuttajien palveluprosesseja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja etsit uusia kumppanuuksia kotouttamisen tukemiseen. Osallistut ja vastaat kotouttamisen asiakastyöstä sekä alkukartoituksista. Lisäksi osallistut koulutus- ja tiedotustehtäviin maahanmuuttoon liittyvissä asioissa sekä muihin toimintaa tukeviin tehtäviin.

Sinulla on
– soveltuva korkeakoulututkinto,
– kotoutumislain ja ulkomaalaislain tuntemusta,
– aikaisempaa kokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä sekä näkemystä maahanmuuttokysymyksistä,
– yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä sekä kokemusta monialaisesta verkostoyhteistyöstä,
– hyvät työyhteisötaidot.
Arvostamme joustavuutta ja monipuolista kielitaitoa.

Virka on uusi ja vakituinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ihmisläheisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä kaupungissa. Tehtävä edellyttää satunnaista liikkumista kaupunkialueella sekä ajoittaista iltatyötä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää Seinäjoella paikan päällä työskentelyä, osittainen etätyö on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukset 9.12.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Haastattelut pidetään 15.12. Alkuperäiset tutkintotodistukset katsotaan haastattelussa.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/hallinto/kansainvalinen-seinajoki/maahanmuuttajien-moni-info/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.