Lähihoitaja

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ti 31.12.19 klo 12 mennessä

Lähihoitajan toimi, alkusijoituspaikkana Seinäjoen vastaanotot.
Pätevyysvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja siihen liittyvän asetuksen (A564/94) mukainen pätevyys ja terveydenhuollon rekisteröinti.

Lähihoitajan toimenkuva on vastaanotolla monipuolinen ja laaja ja se kehittyy jatkuvasti. Vastaanotto toimii tiimiperiaatteella, olet yksi tiimin jäsenistä. Tehtävään sisältyy mm. hoidontarpeen arviointia, erilaisia toimistotehtäviä, potilaan ohjausta ja neuvontaa sekä lääkäreiden avustamista.

Arvostamme hyvää tietotekniikan ohjelmien osaamista sekä organisointikykyä. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja lähihoitajan toimesta antavat
osastonhoitaja Hilkka Keltto, p. 044 425 5374, hilkka.kelttoseinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaaseinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 266084).
Sähköiseen hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.