Kaupunginsairaalan ylilääkäri

Seinäjoen terveyskeskus hakee

Kaupunginsairaalan ylilääkäriä

Ylilääkäri toimii kaupunginsairaalan tulosyksikön päällikkönä ja on terveyskeskuksen johtoryhmän jäsenenä. Kaupungin sairaalan tulosyksikköön kuuluu kuntoutusosasto, akuuttiosasto, jatkohoito-osasto, psykogeriatrinen osasto ja kotisairaala. Työ on hallinnollisen työn lisäksi suurelta osin kliinistä työtä.

Valtteinamme ovat hyvät tilat erikoissairaanhoidon läheisyydessä erinomaisine tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuuksineen.

Kelpoisuusehtoina on erikoislääkärin pätevyys sisätautien tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla ja riittävä kokemus hallinto- ja johtamistehtävistä sekä hyvä suomen kielen taito. Viran menestykselliselle hoitamiselle on eduksi laaja-alainen osaaminen ja näkemyksellisyys perusterveydenhuollosta.

Palkka määräytyy paikallisen sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Tehtävät alkavat 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 8.5.2020 mennessä osoitteella: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki tai hakemuksen voi jättää sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta, työavain 285472.

Lisätietoja: Johtava ylilääkäri Tiina Perä, tiina.pera@seinajoki.fi p. 040 753 6487 tai vs. sairaalan ylilääkäri Gabriel Craciun, gabriel.craciun@seinajoki.fi p. 06 4255111 (vaihde)

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.