Kaupunginjohtaja

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Yrittävä ja aktiivinen Seinäjoki on tutkimusten mukaan kärkikaupunki asuntotuotannossa, työpaikkakehityksessä, työllisyydessä, väestönkasvussa, yritysyhteistyössä ja asukastyytyväisyydessä.

Seinäjoen kaupunki hakee

kaupunginjohtajaa

Kuntalain mukaan kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Seinäjoen kaupungin hallintosäännössä on myös määritelty kaupunginjohtajan tehtäviä.

Kaupunginjohtajan kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon.

Edellytämme hakijalta
– strategisia kehittämis- ja johtamistaitoja
– yhteistyökykyä ja suhdetoiminnan osaamista
– elinkeinoelämän tuntemusta
– kuntatalouden tuntemusta
– kielitaitoa ja kansainvälisyyttä
– viestintätaitoja.

Kaupunginjohtajan virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Virka tulee vastaanottaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Rekrytoinnissa voidaan käyttää asiantuntijakonsulttia ja tarvittaessa henkilöarviointia.
Seinäjoen kaupunginvaltuustolle osoitetut hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan www.kuntarekry.fi kautta 21.2.2020 klo 15 mennessä. Työavain: 273650

Lisätietoja:
Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kimmo Heinonen, p. 040 575 7570,
kimmo.heinonen@seinajoki.fi
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kati Ojaniemi, p. 050 356 0211,
kati.ojaniemi@seinajoki.fi
Kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Harry Wallin, p. 050 511
3057, harry.wallin@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.