Johtava hygieenikko

Tule johtamaan Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuoltoa edellisen johtajan siirtyessä eläkkeelle 1.1.2022. Toimintakenttä on monipuolinen. Etelä-Pohjanmaa on tunnettu ruokamaakunta. Täällä on mahdollisuuksia ja tilaa, osaava, monipuolisesti kouluttautunut ja motivoitunut henkilöstö.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys ja ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkärin tutkinto tai siihen sisältyvä elintarvikehygieenikkokoulutus. Valittavalla tulee olla riittävä kokemus ja asiantuntemus ympäristöterveydenhuollon kokonaisuuteen liittyvistä tehtävistä ja johtamisesta.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella. Yhteistoimintaan kuuluvat kunnat ovat Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160 000. Seinäjoen kaupunki toimii vastuukuntana.

Lisätietoja ja haku Kuntarekryn kautta.

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/elainlaakarit-ja-terveystarkastajat/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.