Johdon sihteeri

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana johdon sihteerin toimi.

Johdon sihteeri työskentelee terveydenhuollon tulosalueen hallinnossa johtavan ylilääkärin työparina ja terveyskeskuksen johtoryhmän muiden jäsenten apuna.

Vastuualueet koostuvat päivittäisten sihteerin tehtävien lisäksi mm. yleis- ja henkilöstöhallinnollisista tehtävistä, osallistumisesta lääkäreiden rekrytointiin ja koulutuksen organisointiin, tiedonhallinnasta ja raporttien tuottamisesta, viranomaislausuntojen valmisteluista, erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä kommunikoinnista sidosryhmien välillä.

Odotamme järjestelmällisyyttä, palveluhenkisyyttä, hyviä IT-taitoja ja kokemusta modernien teknologioiden ja viestintäkanavien hyödyntämisestä sekä sosiaalisia taitoja, jotka edesauttavat työssä menestymistä. Työ on nopeatempoista ja siinä on jaksottaisia aikataulupaineita. Kielitaito ja terveydenhuollon tuntemus luetaan eduksi. Valinnassa painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ma 27.1.2020 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta (työavain 271488). Hakemukseen tulee liittää keskeiset opinto- ja työtodistukset pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:
– johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487
– johdon sihteeri Minna Rantanen p. 044 425 5301

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.