Hankejohtaja työllisyyden kuntakokeiluun

Haemme työllisyyden kehittämisestä innostunutta hankejohtajaa vetämään Seinäjoen ja Ilmajoen yhteistyössä toteuttamaa työllisyyden kuntakokeilua. Kuntakokeilussa yhteensovitetaan kunnan ja valtion tarjoamia työllisyyden hoidon palveluita uudella tavalla ja luodaan uusia palveluprosesseja kuntakokeilussa määritellylle kohderyhmälle.

Hankejohtajana vastaat työllisyyden kuntakokeilun kokonaisuuden kehittämisestä, viestinnästä sekä lisäksi hallinnoit kuntakokeilua ja koordinoit hankkeeseen liittyviä verkostoja. Osallistut hankkeen vaikuttavuuden arviointiin ja pidät huolen siitä, että hankkeelle asetetut tavoitteet täyttyvät. Olet kokenut projektien vetäjä, ymmärrät aikataulutuksen, raportoinnin, tulosten saavuttamisen, budjetoinnin sekä tiedottamisen tärkeyden.

Virka täytetään määräajaksi 31.12.2022 saakka. Tehtävän aloitus on 13.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Varsinainen kokeilu alkaa 1.9.2020. Tehtävän täyttö kokeiluajaksi edellyttää kuntakokeilulain voimaantuloa.

Lue lisää ja 31.3. mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.