2 Galaksien välistä ympäristönsuojelunauttia

Ympäristönsuojelutarkastajat toimivat Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristön toimialalla. Ympäristönsuojelun tulosalueella työskentelee ympäristönsuojelujohtaja ja kolme ympäristönsuojelutarkastajaa, joista kahta nyt haetaan.

Työtehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelun viranhaltijatehtävät mm. ympäristönsuojelu- ja jätelain mukaiset lupa- ja valvontatehtävät, meluntorjuntaan, jätevesiin ja maa-ainestenottolupiin sekä niiden valvontaan liittyvät tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös lausuntojen laatiminen sekä osallistuminen erilaisiin yhteistyöryhmiin ja -hankkeisiin. Tehtävänkuvat määräytyvät tarkemmin valittujen henkilöiden osaamisen ja asiantuntemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ympäristöalan korkeakoulututkinto. Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen kunnan ympäristönsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä ympäristönsuojeluun liittyvän lainsäädännön tuntemisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia tiimissä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme kehittämishenkisyyttä, ennakkoluulotonta ja asiakaslähtöistä työotetta sekä valmiuksia viestiä selkeästi asiakkaille sekä perinteisiä että sosiaalisen median eri kanavia käyttäen. Edellytämme suomen kielen erinomaista, englannin ja ruotsin kielen riittävää kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävän hoito edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.
Hakemus toivotaan sähköisesti 10.12.2018 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Työavain 204756.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus kuntien teknisten sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti lisätietoja antaa vs. ympäristönsuojelujohtaja Hanna Latva-Kiskola, 044-425 5716 ja varalla kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, 040-826 1007.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.