Erityisluokanopettajan virka

Seinäjoen kaupungin sivistysksen ja hyvinvoinnin toimialan erityispalveluissa on haettavana vakituisesti 1.8.2020 alkaen

Erityisluokanopettajan virka 403082
– Alkusijoituspaikka Hyllykallion koulu, vuosiluokat 3-4
– Viran opetusvelvollisuus 22h/vko

Edellytämme tehtäviin valittavilta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ammatillista työotetta ja kykyä toimia oppilaan parhaaksi. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös aloitekykyä opiskeluhuollon verkostojen hyödyntämisessä sekä kykyä ottaa vastuuta monialaisten prosessien johtamisesta.

Erityisluokanopettajilla on käytettävissään myös konsultoivan erityisopettajan säännöllinen tuki ja työnohjauspalvelut. Tehtävissä maksetaan Seinäjoen kaupungin TVA-järjestelmän mukaista vaativuuslisää.

Edellytykset: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset asetuksen (14.12.1998/986) mukaisesti.

Hakemukset:
Kuntarekryn kautta 21.5.2020 klo 23.59 mennessä

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä ansioluettelo.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua vaalipäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa kehittämään kasvavan kaupungin erityisopetusta!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.