Erikoishammaslääkäri

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa oikomishoidon erikoishammaslääkäriä

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme ortodontian erikoishammaslääkäriä vakituiseen virkaan. Virka on uusi. Erikoishammaslääkäri on oikomistiimin jäsen yhdessä oikomishoidon ylihammaslääkärin, apuoikojien, suuhygienistin ja hammashoitajien kanssa. Tällä hetkellä tiimiin kuuluu myös erikoistuva hammaslääkäri.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, erikoishammaslääkärin oikeudet oikomishoidossa sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: oikomishoidon ylihammaslääkäri Kirsti Käenmäki, p. 044 425 5414, kirsti.kaenmaki(at)seinajoki.fi tai johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 06 425 5400, 044 425 5401, marko.korhonen(at)seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää kuntarekryn nettisivuilla, työavain 267261 28.2.2020 klo 15.00 mennessä.

Paperinen hakemus, johon liitetään CV tai ansioluettelo, pyydetään toimittamaan 28.2.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

PS: avoinna myös suun terveydenhuollon osastonhoitajan virka

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.