apulaisosastonhoitajan

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ma 27.1.20 klo 15 mennessä apulaisosastonhoitajan virka alkusijoituspaikkana kaupunginsairaalan akuuttiosasto (osasto Y2).

Akuuttiosasto Y2 on 40-paikkainen kaupunginsairaalan osasto akuuttia sairaalahoitoa tarvitseville potilaille. Potilaat tulevat lyhytaikaiselle hoitojaksolle lääkärin lähetteellä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi hoitotyön ammattilaisena monipuolisessa työyhteisössä ja työtehtävissä. Apulaisosastonhoitaja toimii osastolla pääosin sairaanhoitajana, mutta sijaistaa osastonhoitajaa hänen poissa ollessaan.

Apulaisosastonhoitaja toimii osastonhoitajan työparina ja huolehtii osaston toimivuudesta yhdessä esimiesten kanssa. Apulaisosastonhoitajan työhön kuuluu sovittujen esimiestehtävien tekeminen, hoitotyön laadun arviointi ja hoitotyön kehittäminen. Hakijalta edellytetään kokemusta osaston luonteen mukaisesta hoitotyöstä ja apulaisosastonhoitajan työnkuvaa vastaavien tehtävien hoitamisesta.

Apulaisosastonhoitajan viran pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai virkaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään 60 opintopisteen laajuinen hallinnon koulutus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan koulutus.
Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja apulaisosastonhoitajan virasta antaa osastonhoitaja Sirpa Pudas p. 044 425 5012, sirpa.pudas(at)seinajoki.fi

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 270687.
Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.