Alue-esimies kotihoitoon

Seinäjoen kaupungin kotihoidossa on haettavana määräaikainen alue-esimiehen virka eteläiselle alueelle (Peräseinäjoki-Huhtala). Määräaikaisuus alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.1.2019. Kesto 31.12.2019 saakka.

Edellytämme AMK-tasoista sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalan tutkintoa (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja/geronomi) sekä lisäksi riittävää esimieskokemusta. Johtamisen lisäkoulutus esimerkiksi JET katsotaan eduksi. Työ on päivätyötä. Oma auton käyttö on välttämätöntä.

Hakijalla tulee olla kokemusta lähiesimiestehtävistä ja työnjohdosta, osaamista ikäihmisten hoitotyöstä, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja organisoida toimintaa. Odotamme sinulta rohkeaa kehittämisotetta, joustavuutta, muutoksensietokykyä sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Tarvitset monipuolisia IT-taitoja sekä kykyä omaksua ja rohkeutta käyttää erilaisia ohjelmia (mm. Titania, Effica, RAI). Vastaat alueesi palveluiden laadukkaasta ja taloudellisesta tuottamisesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti, henkilöstöhallinnosta ja toiminnan raportoinnista. Osallistut kehittämistyöryhmä työskentelyyn. Kotihoidon työ on muuttuvaa, joten Sinä, joka pystyt reagoimaan ripeästi nopeisiin tilanteisiin olet etsimämme henkilö. Tulet tekemään yhteistyötä useiden eri yhteistyötahojen kanssa. Tukenasi ovat motivoituneet työkaverit ja ammattitaitoinen työyhteisö. Lisäksi saat mahdollisuuden rakentaa ja kehittää kotihoidon merkityksellistä työtä.

Arvostamme laadukasta henkilöstöjohtamisosaamista, asiakaslähtöistä työtapaa, kokemusta kotihoidosta sekä kokemusta vastata oman yksikön toiminnasta.
Tervetuloa osaavaan ja innokkaaseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon johtaja Suvi Tuomi, p. 050 5484752, suvi.tuomiseinajoki.fi

Haku kuntarekry.fi (työavain 202618)

Haku päättyy 19.11.2018 kello 12.00

Täältä näet kaikki kaupungin avoimet työpaikat

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.