4 Sairaanhoitajaa

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ti 31.12.19 klo 12 mennessä

4 sairaanhoitajan toimea, alkusijoituspaikkana vastaanotot.
Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sairaanhoitajan työnkuva vastaanotolla on monipuolinen ja laaja ja se kehittyy jatkuvasti. Vastaanotto toimii tiimiperiaatteella, olet yksi tiimin jäsenistä. Tehtävään sisältyy mm. hoidontarpeen arviointia, potilaan ohjausta ja neuvontaa, itsenäistä vastaanottoa ja erilaisia toimenpiteitä. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja sairaanhoitajan toimista antavat
osastonhoitaja Hilkka Keltto, p. 044 425 5374, hilkka.kelttoseinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marketta Mäenpää, p. 050 331 0866, marketta.maenpaaseinajoki.fi

Toimia haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 266105).
Sähköiseen hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.