2 sairaanhoitajan toimea

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana to 26.9.2019 klo15 mennessä

2 sairaanhoitajan toimea, alkusijoituspaikkana Seinäjoen kaupunginsairaalan osasto H3

Kaupunginsairaalan osasto H3 sijaitsee vielä toistaiseksi Huhtalassa, mutta osasto on siirtymässä v. 2020 kesällä keskussairaalan yhteyteen rakentuviin tiloihin.

Osastolla on tällä hetkellä 36 potilaspaikkaa. Osastolla H3 hoidetaan pääasiassa kaupunginsairaalan muilta osastoilta ja päivystyksistä jatkohoitoon tulevia potilaita. Osastolla painopiste on akuuttien sairauksien hoidossa ja potilaiden kuntoutuksessa.
Osastolla hoidetaan myös saattohoitovaiheessa olevia potilaita. Osasto toimii kotisairaalan tukiosastona.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto.

Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja työkokemusta osaston toiminnan luonteen mukaisesta hoitotyöstä. Lisäksi hakijalta edellytetään lääkehoidon koulutusta (LOVe tai vastaava) terveydenhuollon ammattihenkilöiden osaamisvaatimusten mukaisesti. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Sairaanhoitajan työ osastolla on kolmivuorotyötä. Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena. Kaupunginsairaala on savuton sairaala

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja haettavana olevan toimen osalta antavat:
osastonhoitaja Irja Syrjämäki, p. 044 754 1843, irja.syrjamaki@seinajoki.fi
hoitotyön johtaja Marita Kojola, p. 044 425 5306, marita.kojola@seinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta (työavain 250227). Hakemukseen pitää liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt.

Seinäjoella 10.9.2019

johtava ylilääkäri

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.