Varhaiskasvatuksen opettaja

Seinäjoki English Playschool on yksityinen päiväkoti, jonka toiminnasta vastaa IPC Oy. Aloitimme toimintamme elokuussa 2022 Seinäjoen vanhan sairaalan “Piirin” kuvankauniissa miljöössä. Päiväkodin kiinteistön suunnittelussa on kiinnitetty paljon huomiota turvalliseen, monipuoliseen ja ennen kaikkea lapsilähtöiseen oppimisympäristöön. Päiväkodin suuri piha-alue rajoittuu luonnon tilassa olevaan metsään ja antaa rajattomat mahdollisuudet lähiluonnon tutkimiseen. Päiväkodissamme tulee olemaan 63 paikkaa, kolmessa eri lapsiryhmässä.

Haemme nyt tiimiimme Varhaiskasvatuksen opettajia.

Varhaiskasvatuksen opettajana osallistut toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun varhaiskasvatushenkilöstön kanssa. Seinäjoki English Playschoolissa englanninkielinen varhaiskasvatus ja esiopetus tapahtuvat kielikylpymetodeja noudattaen. Edellytämme hakijalta englannin kielen taitoa, aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan työstä sekä motivoitunutta ja joustavaa asennetta. Myös hyvä yhteistyökyky huoltajien kanssa ja tiimityöskentelytaidot työyhteisössä ovat tärkeitä. Kokemus kielikylpyopetuksesta tai aikaisempi työskentely englanninkielisessä/kansainvälisessä työympäristössä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään.

Työ alkaa 1.8.2022 (viimeistään vuoden 2023 alusta) ja jatkuu toistaiseksi. Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti, voidaan sopia myös tapauskohtaisesti.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Myös vastavalmistuvat hakijat huomioidaan. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Tervetuloa mukaan iloiseen, kansainväliseen tiimiimme!

Lisätietoja ja yhteydenotot: Teija Vähälummukka / IPC Oy, Puh: 050 5700556

Email: teija.vahalummukka@ipc.fi

Lue lisää: www.seinajokienglishplayschool.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.