Työharjoittelija

Etsimme harjoittelijaa keväälle 2019 – oletko se Sinä?

Jos olet sanavalmis, kirjoittamisesta ja kuvien ottamisesta sekä somesta innostunut, saatat olla juurikin etsimämme tyyppi.

Työharjoittelijan tehtävä Seinäjoki Congressilla on monipuolinen. Työssäsi kirjoitat uutisjuttuja ja blogia yrityksemme nettisivuille, päivität aktiivisesti sometilejämme (Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn), etsit uusia potentiaalisia tapahtuma-asiakkaita netistä ja somesta sekä avustat myyntipäällikköä uutiskirjeiden teossa.

Tilanteen mukaan olet myös mukana erilaisissa myynti- ja messutilaisuuksissa ja avustat asiakastapaamisissa. Heittäytymistä ja uskallusta siis tarvitaan. Saatat joskus joutua lähtemään juttukeikalle myös yksin, jolloin pääset tutustumaan kohteisiimme ja tapahtumiin sekä tekemään haastatteluja tapahtumavieraille. Arvostamme oman auton käyttömahdollisuutta, mutta välttämätöntä se ei ole.

Toivoisimme, että sinulta löytyy jonkinlaista kokemusta kuvanmuokkausohjelmista (esim. PhotoShop). Tarjolla on erittäin monipuolinen harjoittelumahdollisuus, jossa samanlaista päivää ei varmasti tule.  Harjoittelusta on mahdollista saada myös palkkaa.

Haku päättyy, kun löydämme sopivan henkilön.

Lisätiedot ja hakemukset

Jenniina Palmu
puh. 040 779 8809
jenniina.palmu@seinajokicongress.fi

Tutustu aiempien harjoittelijoidemme kokemuksiin täältä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.