Toimitusjohtaja

Seinäjoki Areena on valtakunnallinen kokous-, tapahtuma- ja kauppapaikka sekä liikuntakeskus. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset. Areenassa vierailee vuosittain noin 350 000 ihmistä. Seinäjoki Areena Oy kuuluu Seinäjoen kaupunkikonserniin.

Seinäjoki Areena Oy hakee TOIMITUSJOHTAJAA

Johdat ja kehität Areenaa eteenpäin valtakunnallisena tapahtumakeskuksena. Tilojen myyntiin ja markkinointiin liittyvät tehtävät ovat keskeinen osa työtäsi. Tilojen vuokraukseen liittyvissä kaupankäynnin prosesseissa toimit muun organisaation tukena lähellä asiakaspintaa. Tehtävä on tulosvastuullinen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, taloudellista osaamista ja kehittävää työotetta. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja myynnillinen ote työhösi. Tehtävään valitulta edellytämme kokemusta vaativista johto- tai esimiestehtävistä, korkeakoulututkintoa tai muuta toimialalle soveltuvaa koulutusta.

Seinäjoki Areena tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Olet keskeinen henkilö valtakunnallisen tapahtumakeskuksen toiminnassa.

Lue lisää ja jätä hakemus täällä. Hakemukset palkkatoiveineen ma 10.10.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Erkki Valtamäki, puh. 0400 664 715 ja yhtiön toimitusjohtaja Esa Alajoki, puh. 0400 567 222.

www.seinajokiareena.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.