Rakennuttajainsinööri

Seinäjoen Energia Oy on Seinäjoen kaupungin omistama monialayhtiö, joka tuottaa asiakkailleen energia-, lämpö- ja vesihuoltopalveluja. Konsernissa on tällä hetkellä noin 120 työntekijää. Seinäjoen Vesi, yksi Seinäjoen Energia-konsernin liiketoimintayksiköistä, on Seinäjoen kaupungin alueella toimiva vesihuoltolaitos. Seinäjoen Vesi huolehtii noin 60 000 asukkaan vesihuollosta.

Haemme nyt joukkoomme Rakennuttajainsinööriä vastaamaan vesihuollon urakoiden rakennuttamisesta ja työmaavalvonnasta.
Tehtäviisi kuuluvat vesihuollon uudisrakennus- ja verkostosaneeraushankkeiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Huolehdit hankkeiden rakennuttamisesta sekä työmaavalvonnasta, toimit myös työturvallisuuskoordinaattorina nimetyillä työmailla. Lisäksi hoidat verkosto-osaston työnjohdon sijaisuuksia lomakausien aikana.
Sinulla on alalle soveltuva tutkinto ja kokemusta vesihuollon infrahankkeiden toteuttamisesta, tunnet rakennusalan yleiset sopimusehdot, olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutus-/ neuvottelutaidot.

Työsuhteessa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta. Toimeen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Jätä hakemuksesi cv:n kera viimeistään 23.09.2018 klo 23.59 sähköpostitse osoitteeseen juha.santtila@sen.fi tai paperisena alla olevaan osoitteeseen

Juha Santtila
Seinäjoen Energia Oy / Seinäjoen Vesi
Rahtitie 4
60100 Seinäjoki

Lisätietoja tehtävästä antaa verkostopäällikkö Jari Mäntylä 0405659216 tai käyttöpäällikkö Johanna Päkkilä 0447541885.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.