Toimitusjohtaja

TOIMITUSJOHTAJA, SEINÄJOEN TANGOMARKKINAT OY

Seinäjoen Tangomarkkinat on yksi Suomen suurimmista festivaalitapahtumista. Tapahtuman järjestämisestä vastaa Seinäjoen Tangomarkkinat Oy. Yhtiö noudattaa toiminnassaan vahvistamaansa tangostrategiaa, joka pohjautuu kolmenkymmenenviiden vuoden aikana toteutetun määrätietoisen kehittämistyön synnyttämiin vahvuuksiin.

Suomalaisen tangokulttuurin lippulaivatapahtuma etsii uutta kapteenia.

TOIMITUSJOHTAJANA vastaat yhtiön operatiivisesta johtamisesta ja teet tiivistä yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Keskeisiä lähivuosien tavoitteitasi ovat kannattavuuden ja laadukkaan brändin turvaaminen, kilpailukykyisen palvelulaadun ja asiakaskokemuksen vaaliminen.

UUDELTA TOIMITUSJOHTAJALTA ODOTAMME tapahtumaosaamista, näyttöjä tuloksellisesta myynti- ja markkinointityöstä sekä yrittäjähenkisyyttä ja muutosjohtajuutta. Kokemusta johtamis- ja/tai päällikkötason tehtävistä; Olet neuvottelutaitoinen ja sinulla on halu rakentaa yrityksen tulevaisuutta suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti.

TARJOAMME UUDELLE TOIMITUSJOHTAJALLE näköalapaikan kehittää ja uudistaa Seinäjoen Tangomarkkinoita sitoutuneen omistajiston tuella.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme 29.1.2021 menneessä osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Välimäki, 040 774 8331, erkki.valimaki(at)seinajoki.fi. Lue lisää ja jätä hakemus täällä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.