Myyntineuvottelija

Toimintamme kasvattamiseksi ja kehittämiseksi haemme nyt

MYYNTINEUVOTTELIJAA

SEINÄJOEN MAILA-JUSSIT on noin 500:n lisenssipelaajan ja yli sadan taustahenkilön määrällä mitattuna yksi Suomen suurimmista pesäpalloseuroista. SMJ on myös yksi pitkäaikaisimmista seuroista pesäpallon ylimmällä sarjatasolla. Tällä hetkellä meillä on menestyvä joukkue naisten Superpesiksessä ja haluamme nousta sarjan kärkipäähän lähivuosina. Toimintamme on kokonaisuudessaan vahvassa myötätuulessa ja tavoitteemme on olla tulevaisuudessa pesäpallon kärkiseura. 

Tehtävänäsi on seuran markkinointi ja myyntityö. Vastaat erityisesti uusasiakashankinnasta yhdessä Superpesiksen taustaryhmän sekä yhteistyössä juniori- ja nuorisotiimin sekä seuran johtokunnan kanssa. Luot uusia yhteistyökumppanuuksia myymällä yrityksille näkyvyyttä, asiakastilaisuuksia ja tyky-palveluja. Teet aktiivista myyntityötä kontaktoimalla asiakkaita puhelimitse ja tapaamalla kasvotusten. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien perusteella. Tehtävää on mahdollista hoitaa niin kokopäiväisesti kuin osa-aikaisestikin, palkkasuhteessa tai yrittäjäpohjaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä paloa myyntityöhön
  • kokemusta yritysmyynnistä ja asiakastyöstä (B2B)
  • urheiluelämän tuntemusta
  • energistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa tietokoneen ja tavanomaisten toimistosovellusten käyttötaitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti ja kehittää itseäsi myyntityössä, itsenäisen ja mielenkiintoisen roolin innostavan urheilutoiminnan parissa sekä koko organisaation tuen. Tehtävässä on osittain tuloksiin perustuva palkkaus.

Lisätiedot: Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 3.4.2019

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.