Tuotantosuunnittelija

Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy hakee tuotantosuunnittelijaa

määräaikaiseen työsuhteeseen 9.11.2020–31.12.2021

 

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa koulutusta, työkokemusta teatterituotannon alalta sekä hyviä tietoteknisiä perustaitoja.

Työ alkaa viimeistään 9.11.2020 ja päättyy 31.12.2021.

Tehtävä on itsenäinen ja vaatii teatterialan tietämystä, tietoteknisiä taitoja, paineensietokykyä, projektinhallinta-, organisointi- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä sopeutumista nopeisiin muutoksiin.

Tehtävänä on toimia teatterin tuotantosuunnittelijana sisältäen teatterin aikataulujen ja tuotantojen suunnittelun, valmistelun ja seurannan.

Tehtävän palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Työsuhde on kokoaikainen.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään to 1.10.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry.teatteri@seinajoki.fi. Kirjoita aihekenttään: Tuotantosuunnittelija

Tieto haastatteluun kutsutuille lähetetään pe 2.10.2020 kello 18 mennessä. Haastattelut pidetään Seinäjoella ti-ke 6.–7.10.2020.

Lisätiedot sähköpostitse

tuotanto- ja henkilöstöpäällikkö Milla Hautala, milla.hautala@seinajoki.fi
toimitusjohtaja Markko Heinonen, markko.heinonen@seinajoki.fi 

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.