Tekninen päällikkö

Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy hakee teknistä päällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävänä on toimia teatterin teknisen henkilökunnan esihenkilönä, vastata kiinteistöistä ja teknisestä laitteistosta, sekä IT-yhteyshenkilönä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää kokemusta esihenkilönä toimimisesta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja ymmärrystä talotekniikasta. Työkokemus teatterialalta ja alan työehtosopimusten tuntemus katsotaan eduksi.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme ongelmanratkaisukykyä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, reiluun ja tasapuoliseen kohteluun pyrkivää ja kehittävää asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja merkityksellisen työn osana teatterin ammattitaitoista ja kunnianhimoista tekijäjoukkoa.

Työ alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän palkkaus ja työaika ovat teatterialan työehtosopimuksen mukaiset.

Työsuhde on kokoaikainen. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 29.1.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry.teatteri@seinajoki.fi. Kirjoita aihekenttään: TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ.

Tieto haastatteluun kutsutuille lähetetään 30.1.2023. Haastattelut pidetään Seinäjoella viikoilla 5 ja 6.

Lisätiedot sähköpostitse:
toimitusjohtaja Milla Hautala, milla.hautala@seinajoki.fi

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.