parturi-kampaaja-maskeeraaja

Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Parturi-kampaaja-maskeeraajaa

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta teatterialalta sekä tietoteknisiä perustaitoja. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii luovuutta, paineensietokykyä, organisointi- ja ryhmätyöskentelytaitoja ja sopeutumista nopeisiin muutoksiin sekä vaihtuviin työtehtäviin.

Tehtävänä on toimia parturi-kampaaja-maskeeraajana sisältäen teatterin tuotantojen kampausten ja maskien suunnittelu, valmistaminen ja toteutus esityksissä, sekä kuvauksissa (mm. peruukkien huolto-, kampaus- ja kiinnittämistyöt sekä irtokarvojen ja kaljun kiinnitys); vastuu oman suunnitteluun kuuluvan kampaamo- ja työprosessin aikataulutuksista, seurannasta ja lopputuloksesta. Parturi-kampaaja-maskeeraaja työskentelee kampaamon vastaavan parturi-kampaaja-maskeeraajan alaisuudessa.

Valinnassa korostuvat ensisijaisesti henkilön sopivuus ja jo hankittu osaaminen kyseiseen tehtävään. Tehtävän palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde on kokoaikainen ja sisältää 6 kk:n koeajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse toimitusjohtaja Markko Heinonen, markko.heinonen@seinajoki.fi. Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteeseen: rekry.teatteri@seinajoki.fi. Kirjoita aihekenttään: KAMPAAJA-MASKEERAAJA.

Seinäjoen kaupunginteatterin kuudella näyttämöllä on puolisen tusinaa ensi-iltaa vuodessa. Kaikkiaan esityksiä on noin 250. Teatterin näytöksissä käy vuosittain noin 50 000 katsojaa. Seinäjoen kaupunginteatterissa työskentelee liki 80 henkeä. Teatterin toimintaa ohjaavat arvot ovat ammattitaito,
laadukkuus ja jatkuva kehittyminen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.