Vastaava näyttämömestari

Seinäjoen kaupunginteatterin kuudella näyttämöllä on puolisen tusinaa ensi-iltaa vuodessa. Kaikkiaan esityksiä on noin 250. Teatterin näytöksissä käy vuosittain noin 50 000 katsojaa. Seinäjoen kaupunginteatterissa työskentelee liki 80 henkeä. Teatterin toimintaa ohjaavat arvot ovat
ammattitaito, laadukkuus ja jatkuva kehittyminen.

Nyt haemme vastaavaa näyttämö­mestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavasta tehtävästä. Lisäksi edellytämme vahvaa esimieskokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja tehtävästä saa sähköpostitse teatterin toimitusjohtajalta osoitteesta markko.heinonen(at)seinajoki.fi.

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään 30.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.teatteri(at)seinajoki.fi, viestin otsikoksi Vastaava näyttämömestari.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.