Näyttämömestari

Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy hakee

NÄYTTÄMÖMESTARIA

vakituiseen työsuhteeseen 

Tehtävänä on johtaa teknistä työtä näyttämöllä, koordinoida ja osallistua näyttämöteknisen henkilökunnan toimintaan esityksissä ja harjoituksissa. Näyttämömestarina osallistut myös näytelmien teknisiin vaihtoihin, pystytyksiin ja purkuihin sekä varastointi- ja huoltotöihin. Työturvallisuus, työmenetelmien ja näyttämöteknisen laitteiston osaaminen ja kehittäminen ovat osa työtehtäviäsi.

Pääset toimimaan aktiivisessa yhteistyössä muiden teatterin osastojen kanssa sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan tuotantojen näyttämöteknisiä ratkaisuja yhdessä työryhmän kanssa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemus teatterialalta, esihenkilökokemus, alalle soveltuvat kädentaidot ja henkilöautokortti katsotaan eduksi.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän osana teatterin ammattitaitoista ja kunnianhimoista tekijäjoukkoa sekä työn, josta kirjaimellisesti pääset kurkistamaan teatterityön kulisseihin.

Työsuhde alkaa 31.7.2023.

Tehtävän palkkaus ja työaika ovat teatterialan työehtosopimuksen mukaiset (tekninen näytäntötyö).

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään ti 25.4.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry.teatteri@seinajoki.fi. Kirjoita aihekenttään: NÄYTTÄMÖMESTARI.

Tieto haastatteluun kutsutuille lähetetään to 27.4.2023 mennessä. Haastattelut pidetään Seinäjoella viimeistään viikolla 18 (2. – 5.5.2023).

Lisätietoja sähköpostitse:
tekninen päällikkö Juha Palo, juha.palo@seinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.