Myynnin ammattilainen

TIIMISSÄMME ON PAIKKA
osaavalle, ammattitaitoiselle ja energiselle myyntineuvottelijalle: henkilölle, joka kokee myynnin ja tuloksen tekemisen intohimokseen. Etsimällämme henkilöllä on hallussaan tieto, taito ja innovatiivisuus toteuttaa myyntiä tuloksellisesti kaikissa nykypäivän myyntikanavissa.

ARVOSTAMME
hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sitoutuneisuutta tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on vahvaa kokemusta myyntityöstä ja asiakashankinnasta. Pystyt tuottamaan sisältöä myynnin tueksi eri kanaviin kirjallisesti, kuvin ja videoin.
Sinulla on vahva osaaminen asiakkuuksien hallinnasta sekä asiakaskannattavuudesta nykypäivänä.
Hallitset ainakin seuraavat ohjelmat: Adobe, Microsoft Office, DaVinci Video Editor, WordPress sekä olet käyttänyt lipunmyyntijärjestelmää.

LUPAAMME
monipuolisen ja kiinnostavan tehtäväkokonaisuuden teatterin sisäpiirissä, luovassa työympäristössä ja dynaamisessa työyhteisössä. Pääset näyttämään kykysi ja osaamisesi mielenkiintoisten projektien parissa teatterimme arvojen mukaisesti laadukkaasti, ammattitaitoisesti sekä jatkuvasti toimintaamme yhdessä kehittäen.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.