Suunnittelijaopettaja (digi- ja mediataidot)

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan kasvukeskus ja kansalaisopisto on oleellinen osa kehittyvää kaupunkikeskustaa. Saamme työskennellä upeassa Tammikampus-miljöössä juuri peruskorjatuissa vanhan lääninsairaalan tiloissa. Seinäjoen kansalaisopistossa pääset mukaan ammattitaitoiseen yhteisöön, jossa kohtaavat parikymmentä päätoimista työntekijää sekä yli 300 osaavaa tuntiopettajaa. Opettamisen lisäksi keskeisiä sisältöjä suunnittelijaopettajan työtehtävässä ovat kurssisuunnittelu, organisointikyky ja vuorovaikutustaidot. Olemme valtakunnallisesti ja alueellisesti suurimpien opistojen joukossa ja jokainen päivä tarjoaa uudenlaisia haasteita, joissa toimimme ketterästi ja ratkaisukeskeisesti.

Haemme osaajaa digi- ja mediataitojen suunnittelijaopettajan virkaan, joka vastaa oman suunnittelualueen lisäksi kansalaisopiston laitteiden ja ohjelmistojen ylläpidosta, hoitaa tapahtumatekniikan ja -tuotannon sekä toimii digitukihenkilönä.

Suunnittelijaopettajan ydintehtäviä ovat
– kansalaisopiston kurssitoiminnan suunnittelu, hallinnointi ja kehittäminen
– opettaminen erikseen sovittavilla opetusaloilla
– yhteistyö tuntiopettajien, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa

Lisäksi digi- ja mediataitojen suunnittelijaopettaja
– vastaa erilaisten ohjelmistojen ylläpidosta (mm. M365 ja Adobe)
– organisoi verkkoluennot ja -opetuksen
– toimii pääkäyttäjänä (mm. HelleWi-kurssijärjestelmä, Moodle-oppimisympäristö ja Koski-tietovaranto)
– toimii yhteyshenkilönä kaupungin tietohallinnon ja järjestelmätoimittajien kanssa

Arvostamme vapaan sivistystyön tuntemusta sekä kiinnostusta kansalaisopistotoiminnan kehittämiseen sekä laajaa osaamista ja perehtyneisyyttä digi- ja media-alaan. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, asianomaisen koulutusmuodon opettajan kelpoisuus sekä riittävä työkokemus opettajan tehtävissä. Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virka on vakinainen ja täytetään 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 20.3.2023 klo 9.00 mennessä (työavain 500084). Ansioluettelo ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat tulee liittää sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haastatteluun kutsutaan viikolla 12 ja haastattelut pidetään torstaina 30.3.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.