Opettaja, kotitalous

Seinäjoen kansalaisopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen 50 % virkasuhteeseen opettajaa (kotitalous, ravinto ja terveys). Virka täytetään 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Seinäjoen kansalaisopiston uudelle Kansalaiskampukselle valmistuvat upeat opetuskeittiö- ja kahviotilat. Tilat mahdollistavat alan opetuksen monipuolisen kehittämisen ja uusien toimintamallien luomisen erilaiset kohderyhmät huomioiden. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asiakkaille hyvän ravinnon kautta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja opettajan pedagogista opinnot. Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja innovatiivista otetta opetuksen kehittämiseen. Arvostamme järjestelmällisyyttä, hyviä tietoteknisiä-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä suunnitella ja ohjata kotitalousaineiden opetuskokonaisuutta ja tuntiopettajatiimiä. Tehtävään sisältyy myös opetuskeittiötilojen koordinointi, pedagoginen kehitystyö ja opetuskäytänteiden kehittäminen. Opettajan virkatuntien lisäksi on mahdollisuus suunnitella omia tuntiopetuskokonaisuuksia opiston kurssitarjontaan.

Löydä intohimosi ruoan maailmasta ja liity mukaan innostavaan joukkoomme!

Lue lisää ja hae 2.3. mennessä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.