Opettaja (teatteri)

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan kasvukeskus ja kansalaisopisto on oleellinen osa kehittyvää kaupunkikeskustaa. Saamme työskennellä upeassa Tammikampus-miljöössä juuri peruskorjatuissa vanhan lääninsairaalan tiloissa. Seinäjoen kansalaisopistossa pääset mukaan ammattitaitoiseen yhteisöön, jossa kohtaavat parikymmentä päätoimista työntekijää sekä yli 300 osaavaa tuntiopettajaa. Olemme valtakunnallisesti ja alueellisesti suurimpien opistojen joukossa ja jokainen päivä tarjoaa uudenlaisia haasteita, joissa toimimme ketterästi ja ratkaisukeskeisesti.

Haemme teatterialan osaajaa, joka on valmis kehittämään monipuolista teatteriopetusta eri ikäisille asiakkaille. Osaamisessasi yhdistyvät kokonaisuuksien hallinta ja organisointikyky sekä luova ja innovatiivinen työote. Työssä tarvitaan oman ajankäytön hyvää hallintaa, aktiivisuutta ja vuorovaikutustaitoja sekä herkkyyttä havaita erilaisten oppijoiden ja asiakkaiden taitoja ja tarpeita. Työssä tarvitaan myös sanallista ja kirjallista esitystaitoa, tuotannollista osaamista ja tekniset valmiudet hyödyntää moderneja toimitiloja kokonaisvaltaisesti.

Teatteriopettajan (50 %) ydintehtäviä ovat
– kurssitoiminnan organisointi, hallinnointi ja kehittäminen teatterin ja ilmaisun osalta
– opettaminen erikseen sovittavilla opetusaloilla
– yhteistyö tuntiopettajien, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa

Arvostamme vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen tuntemusta sekä kiinnostusta kansalaisopistotoiminnan kehittämiseen. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä riittävää työkokemusta opettajan tehtävissä. Palkkaus ja työaika määräytyvät Kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Virka on vakinainen ja täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta 20.3.2023 klo 9.00 mennessä (työavain 500140). Ansioluettelo ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat tulee liittää sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haastatteluun kutsutaan viikolla 12 ja haastattelut pidetään perjantaina 31.3.2023.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.