Vesihuollon verkostopäällikkö

Seinäjoen Energia Oy on Seinäjoen kaupungin omistama monialayhtiö, joka tuottaa asiakkailleen sähkö-, lämpö- ja vesihuoltopalveluja. Konsernissa on tällä hetkellä noin 120 työntekijää. Seinäjoen Vesi, yksi Seinäjoen Energia-konsernin liiketoimintayksiköistä, huolehtii yli 60 000 kaupunkilaisen vesihuollosta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Vesihuollon verkostopäällikköä

Tehtäväsi on vastata yhtiön vesihuoltoverkostoista ja niiden kehittämisestä kokonaisuutena kustannustehokkaasti siten, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta keskeytymätöntä vesihuoltopalvelua. Tukenasi tehtävässä on n. 20 alan ammattilaista, mm. kunnossapidon, rakennuttamisen, suunnittelun ja kartoituksen osa-alueilla.

Alalle soveltuva DI tai Ins. tutkinto antaa sinulle hyvät lähtökohdat tehtävään, mutta vahvaa vesihuolto-osaamista voi olla tukemassa myös muu soveltuva koulutus. Kaikilta hakijoilta edellytämme kokemusta vesihuoltoverkostoista ja esimiestehtävistä, alan säädösten ja sopimusten tuntemusta, paineensieto- ja yhteistyökykyä sekä hyvät neuvottelutaidot.

Tarjoamme:
Energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaiset edut, nykyaikaiset työ- ja toimitilat sekä mukavan työyhteisön. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 20.10.2019 sähköpostitse juha.santtila@sen.fi

Lisätietoja tehtävästä em. sähköpostista tai jättämällä soittopyyntö numeroon 040 840 4216.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.