Palveluneuvoja

Haemme Seinäjoen Energia Oy:lle
PALVELUNEUVOJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2022 saakka.

Palveluneuvojana olet osa asiakaspalvelutiimiämme, joka vastaa Seinäjoen Energia -konsernin liiketoimintayksiköiden asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja sopimushallinnasta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat positiivisen ratkaisukeskeisen asenteen ja nautit hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä huolellista työotetta. Tehtävässä hoidat monipuolisia asiakaspalvelutilanteita itsenäisesti sekä fyysisesti toimipisteellämme että puhelimitse ja sähköisesti. Pystyt tarvittaessa kommunikoimaan myös englannin kielellä.
Meillä saat tilaisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvällä toimialalla yhdessä alan ammattilaisten kanssa.
Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi 25.10.2021 mennessä https://seinajoenenergia.fi/tietoa-meista/sinustako-energialainen/

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä kaupallisen alan koulutusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Asiakaspalveluesimies Irene Mullola
puh. 0207 601 210
irene.mullola@sen.fi

Seinäjoen Energia on Seinäjoen kaupungin omistama energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen sähkön, kaukolämmön ja vesihuollon palveluja. Toimintamme perustana ovat paikallisuus, toimitusvarmuus sekä kustannustehokkuus. Yhtiömme arvojen mukaisesti tavoittelemme yhdessä menestymistä, vastuullisuutta ja hyvinvointia.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.